06 February 2013

Antradienio receptas: lazanija

Sveiki,

Vieno skaitytojo prasymu snd postas: kaip pagaminti lazanija.

JUMS REIKES:
Puse kg kalakutienos farso
Lazanijos lakstu(sova foods pre-cookes lasagne)
Puse stikalainiuko pamidoru pastos( Ragu tomato & basil)
Skardines pjaustytu pamidoru sultyse( asda patys pigiausi:D bet galiu sakyti tobuli)
5 dideliu pievagrybiu
Puse didelio svoguno
2 pakeliu tarkuoto surio( tesco geltonam pakelyje suris po 250 g)
1 balto lazanijos padazo(ragu)
Sauksto aliejaus

Kaip gaminti:
Pirmiausia supjaustom smulkiai svoguna ir pievagrybius. Tada pakepam farsa apie 5 min tada suberiam svoguna ir pievagrybius ir pakepam 10 min. Nepamirstam visko pabarstyti su druska ir pipirais. Tada sudedam pamidorus ir pamidoru pasta ismaisom ir leidziam pasitroskinti apie 15 min. Per ta laika uzdedam virti puoda su vandeniu ir istepam stiklinio indo kuriame kepsim lazanija dugna. Kai uzverda vanduo i puoda idedame 3 lakstus lazanijos ir palaikom 2 min istraukia sudedam i jau paruosta inda ant virsaus lakstu uztepam lazanijos balta padaza tada paruosta farsa pabarstom suriu ir uzdedam vel balto padazo. Ant virsaus uzdedam pravirintus lakstus ir taip sluoksniuojam. Virsutini sluoksni istepam gausiai padazu ir uzbarstom tarkuota suriu:) Kepam ikaitintoj orkaitej ant 180° 30 min.

Skanaus:*


Myliu buciuoju ir iki:*
Bukit grazus ir sotus:*



2 comments:

  1. Ramune

    Siaip gal ir viskas gerai, bet pas mus puse produktu nera, be sansu pasigamint...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nebutina tos pacios firmos det galima pirkt ir kitokios arba painprozuot:)

      Delete